kop samen voor links
kop samen voor rechts
samen kom je verder dan alleen midgeel

Welkom!

Als je dit leest, ben je waarschijnlijk een coach, adviseur, trainer, schrijver of andere werkvloerverbeteraar. Deze pagina is speciaal voor jullie 🙂

Wij zijn continu op zoek naar goede mensen en organisaties om mee samen te werken. Mensen die hetzelfde willen als wij: verbetering brengen op de werkvloeren. Meer werkplezier, leiderschap, prestaties, en minder frustraties, verzet en bureaucratie. Een wereld waar mensen trots zijn op wat zij bijdragen. Als je dat streven deelt: lees verder 😉

 

Waarom?

Waarom we zouden samenwerken? Omdat we samen veel sterker zijn dan ieder alleen. Samen kunnen we meer betekenen voor de Nederlandse en Vlaamse werkvloeren dan ieder alleen. Door samen te werken, brengen we kennis en vaardigheden samen die elkaar versterken. Die samen effectiever zijn en zo meer verbetering brengen op de werkvloer.

 

Wie?

We zoeken contact met iedereen die zich bezighoudt met het brengen van verbetering op de werkvloer. Of er nu adviseur, trainer, coach of auteur op je visitekaartje staat; ons gaat het erom dat je iets kunt bijdragen aan verbetering op de werkvloeren. Voel je liefde voor wat je doet? Doe je dat ook echt goed? Dan ben je voor ons een potentiële partner.

 

Wat & Hoe?

Volgens ons zijn er minstens 3 concrete manieren waarop we samen meer kunnen betekenen voor onze klanten.

1. Als golden boy of golden girl binnen onze concepten. Onze core business: het ontwikkelen van de allerbeste ontwikkeltrajecten om organisaties te helpen hun zachte kanten te verbeteren. Daarvoor werken we o.a. met meetinstrumenten die betrouwbare informatie uit een organisatie haalt. Informatie die dan gebruikt kan worden om de effectiviteit van het erop volgende ontwikkeltraject te vergroten. En bij die ontwikkeltrajecten zetten we professionals in zoals jij. Bijvoorbeeld om cultuurverandering te brengen, leiderschap te ontwikkelen of de gemeenschapszin te vergroten. Daar kunnen we jou misschien ook aan klussen helpen.

2. Ontwikkeling van nieuwe concepten. We zullen blijven werken aan de ontwikkeling van nieuwe concepten. Dat doen we niet alleen, dat doen we samen met specialisten zoals jij. Zo zullen we binnenkort bijvoorbeeld mensen zoeken met wie we de P40 leiderschapsontwikkeling en de S60 teamboost gaan vormgeven. Heb je een idee hoe onze deskundigheid over metingen en jouw expertise samen een geweldig product kunnen vormen? Let us know!

3. Onze metingen in jouw praktijk. Stel dat je een leiderschapscoach bent. Dan kan onze leiderschapsscan zowel de effectiviteit als de efficiëntie van jouw coaching behoorlijk vergroten. Onze meetinstrumenten kunnen zo een goed hulpmiddel zijn in jouw praktijk. Als partner gebruik je dan alleen dat meetinstrument en combineer je dat met jouw eigen ontwikkeltraject.

 

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar ons? Of hoe je denkt dat je samen meer kunnen doen voor onze klanten? Stuur gewoon een even e-mail naar contact@BUZZbee.work, dan zien we verder vanuit daar.

Mooie dag nog!

Even voorstellen

Hallo! Ik ben Mark Ernst, oprichter van BUZZbee. Ik stel me hier kort voor en vertel vooral iets over mijn visie op werk en over het ontstaan van BUZZbee.

Vanuit een diepgeworteld idealisme, ben ik me als ondernemer gaan bezighouden met werk en wat er op de werkvloeren gebeurt. Werk kan beter, zoveel was me wel duidelijk. Ondertussen zie ik ook een beweging ontstaan, een beweging die kan uitgroeien tot een ware revolutie, want er zijn enkele diepe paradigmaverschuivingen aan de gang. We zijn namelijk steeds meer bezig met het centraal stellen van de mensen in organisaties en dat was zeker niet altijd zo. Ik ben een onderdeel van die beweging en ik wil daarin een rol spelen om op de werkvloeren meer bewustwording te creëren en kennis over te brengen. Met als doel natuurlijk om zo breed mogelijk bij te dragen aan zoveel mogelijk verbetering. Verbetering die leidt tot betere prestaties, meer werkplezier en meer succes.

Tijdens mijn tijd als trainer en adviseur merkte ik dat er erg weinig kennis is over / inzicht is in de zogenoemde zachte kanten van organisaties. Onderwerpen zoals cultuur, identiteit, leiderschap, imago etc. etc. zijn voor velen met meer magische mist omgeven dan Harry Potter’s onzichtbaarheidscape. Daar valt dus veel te verbeteren want naar mijn mening zal echt succes altijd in die zachte wereld geboren worden.

Tegelijkertijd merkte ik dat er langzaam wel een stukje bewustwording aan het groeien is over de rol en het belang van mensen in organisaties. Op een groeiend aantal plaatsen in die organisaties worden allerlei verbeteringstrajecten gestart. Coaches, adviseurs en trainers worden ingezet maar dat sorteert wat mij betreft niet vaak genoeg voldoende effect. Daar zijn allerlei redenen voor te bedenken en eentje daarvan is dat trajecten te vaak opgestart worden zonder dat er voldoende informatie beschikbaar is op basis waarvan er verstandige keuzes kunnen worden gemaakt. Keuzes over wat voor een traject er het beste op welke manier kan worden ingekocht. Daarom ontwikkelde ik allerlei kleine enquêtes en andere onderzoeken om nuttige informatie te verzamelen. Mijn wetenschappelijk en analytisch ingestelde kant leerde hoe je het beste betrouwbare informatie verzamelt, hoe je die technisch verwerkt en inzichtelijk maakt. Met wat tussenstappen groeide dat uiteindelijk uit tot wat nu de Q100 organisatie-analyse is; een meetinstrument die een enorme berg informatie uit een organisatie trekt; vooral over onderwerpen die we als zacht bestempelen. Zoals ik het zelf ben gaan noemen: de Q100 zet abstracte begrippen om in concrete cijfers. De Q100 koppelde ik aan een trainingsdag om bewustwording te creëren bij en kennis over te dragen aan leidinggevenden en HR / P&O. En dat zou vervolgens de basis vormen van BUZZbee.

BUZZbee is nog jong maar we hebben een enorme ambitie. Gedreven door idealisme en ondernemingsdrang, willen we echt verschil maken op de werkvloeren. We willen bewustwording creëren, kennis overdragen en werken aan systeem- en gedragsveranderingen. Allemaal met als doel om bij te dragen aan een werkwereld waar Presteren en Plezier hand in hand gaan.

Het is mijn persoonlijke overtuiging dat wij als werkvloerverbeteraars veel effectiever zullen zijn als we samenwerken. We hebben allemaal waardevolle kennis, kunde, vaardigheden en ervaring die nog veel waardevoller wordt als we die combineren met die van anderen. En daarom bestaat deze pagina op deze website. Wij zoeken actief de samenwerking met anderen. Om samen echt verschil te maken. Wij zetten onze kennis, kunde, vaardigheden en ervaring in over het verzamelen van informatie en over het samenstellen van verbeteringstrajecten. Dat combineren we graag met jullie specialisme om samen de allerbeste concepten te brengen. Om zo samen meer te kunnen bereiken op de Nederlandse en Belgische werkvloeren.

Scroll naar top

Send this to a friend