kop q100 baby voor

Hoe succesvol een bedrijf is, wordt meer dan ooit bepaald door de mensen in dat bedrijf. Allerlei vaags zoals hun betrokkenheid, motivatie, ontwikkeling en trots beïnvloeden hun prestaties en werkplezier, en blijken zo de allergrootste succesfactoren te zijn.

Helaas is het vaak ronduit slecht gesteld met al dat moois. Zo noemt onderzoekgigant Gallup de betrokkenheid in Nederland het laagst van West-Europa en voelen 2 op de 3 medewerkers een demotiverend werkklimaat. Slechts 12% van de medewerkers zegt 'mijn organisatie haalt het beste uit mij’. Er valt dus nog veel terrein te winnen.

Door ervoor te zorgen dat juist die factor mens beter gaat functioneren, zal de hele organisatie succesvoller worden. Maar hoe doen we dat? Waar zitten de sterke en zwakkere punten in onze organisatie? En waar moeten we in hemelsnaam beginnen om er iets aan te doen?

Met de Q100 & de organisatie-ontwikkeldag meten we al dit ogenschijnlijk onmeetbaar spul en zetten jullie de eerste stap naar medewerkers die beter presteren met meer werkplezier en naar meer succes voor de hele organisatie.