kop praktisch voor links
kop praktisch voor rechts
praktisch over onze onderzoeken midgeel

Onze analyses hebben allemaal de vorm van een enquête. Lees waarom.

Jullie mensen hebben beperkt de tijd om de enquêtes te beantwoorden; meestal ergens tussen één en twee weken. De precieze start- en einddatum spreken we samen af.

We plannen doorgaans in omgekeerde richting: eerst de datum / data van het vervolgtraject en vervolgens de analyse. De reden daarvoor is eenvoudig: we willen niet al te veel tijd laten verstrijken tussen de analyse en de opvolging omdat een lange verwerktijd de impact ervan verkleint. Als we samen de planning gaan doornemen, beginnen we dan ook met het plannen van het vervolgtraject waarna we terug plannen.

Bij elke analyse ontvangen jullie een rapport. Die kan digitaal worden bekeken op deze website, beveiligd achter een wachtwoord zodat alleen jullie er bij kunnen. Daarnaast ontvangen jullie ook papieren exemplaren.

Onze rapporten zijn compact een eenvoudig. Niemand zit te wachten op dikke stapels papier vol onleesbare wartaal en zogenaamd interessante dikdoenerij. Kort, krachtig en duidelijk is ons credo. Is er nog iets onduidelijk? Tijdens het vervolgtraject kun je elke vraag stellen die je wilt. Zo is het rapport wat het volgens ons hoort te zijn: een hulpmiddel. Een belangrijk hulpmiddel - dat zeker - maar niet meer dan dat.

praktisch over onze ontwikkeltrajecten midgeel

Elk van onze concepten is een combinatie van onderzoek en een ontplooiingstraject. De vorm van dat traject is elke keer anders, afhankelijk van de doelen die we willen bereiken met het specifieke concept. Bekijk de conceptpagina's voor meer informatie.

Onze concepten rollen we allemaal InHouse uit, wat betekent dat zij zich afspelen in (een deel van) jullie organisatie met alleen jullie mensen. Dat kan betekenen dat we ook daadwerkelijk fysiek in jullie bedrijf aan het werk gaan maar dat hoeft niet per se; soms is het juist beter om buiten jullie bedrijf aan de slag te gaan. Meer info bij de afzonderlijke conceptbeschrijvingen.

praktisch met onze partners midgeel

Er is veel kennis, kunde, ervaring en vaardigheden voor nodig om de beste te zijn in wat wij doen - jullie organisatie helpen zich te verbeteren. Daarom werken we samen met partners; ware specialisten die excelleren op hun vakgebied(en). De meeste zijn zelfstandig werkenden die wij invliegen als we ze nodig hebben.

Afhankelijk van de aard van jullie organisatie, uitdagingen en doelen, zoeken wij daar de juiste mensen bij als dat nodig zou zijn.

Bij enkele concepten - zoals de P40 - zou het zomaar kunnen dat jullie na het aflopen van ons reguliere concept nog een behoefte hebben om verder te gaan met de specialist aan wie we jullie gekoppeld hebben. Bijvoorbeeld voor nog verdere verdieping of om samen een ander probleem te tackelen. Dat kan dan natuurlijk en daar maken jullie dan onderling direct afspraken over. Wij stellen ons in zo'n geval formeel buiten de afspraken die jullie onderling maken maar we houden wel een vinger aan de pols; zowel bij jullie als bij onze partner. We willen natuurlijk wel dat jullie tevreden zijn over iemand die jullie via ons hebben leren kennen 🙂

praktisch facturatie & betalingen midgeel

Als we samen de planning hebben doorgesproken, vragen we jullie om online wat gegevens in te vullen. Die gegevens hebben we nodig om jullie analyses samen te stellen maar we vragen ook meteen naar jullie factuurgegevens. Is het factuuradres anders dan het bezoekadres? Willen jullie bepaalde referenties op de factuur vermeld hebben? Willen jullie dat het naar een specifieke persoon of afdeling gestuurd wordt? Jullie geven het aan en wij regelen het.

Vervolgens gaan we de analyse volgens afspraak uitrollen in jullie organisatie. De nota voldoen jullie natuurlijk netjes op tijd.
Bij enkele concepten - zoals de Q100 - zal dat in ieder geval vóór aanvang van het vervolgtraject zijn waar we o.a. de resultaten bespreken. Dan ontvangen jullie ook het rapport. In het zeldzame geval dat de betaling nog niet binnen is op de afgesproken datum van het vervolgtraject, zal deze opnieuw worden gepland.

Scroll naar top

Send this to a friend