kop concepten voor links
kop concepten voor rechts

Onze concepten zijn ontwikkeld om verbetering te brengen op de werkvloer. Ieder product doet dat op zijn eigen manier, met eigen doelen. Ze zijn gericht op de mensen die jullie organisatie vormen en ze zijn bovenal effectief; ze doen wat ze moeten doen.

Onze concepten bestaan uit minstens twee delen: een onderzoeksinstrument wat we gebruiken om informatie uit jullie organisatie te halen, opgevolgd door een op maat aangepast ontplooiingsprogramma.

onderzoek midgeel
trio onderzoek hoe 01
trio onderzoek hoe 02
trio onderzoek hoe 03

Volgens ons is het belangrijk om te weten hoe de stand van zaken is voordat je echt begint aan verbetering. Daarom vormen analyses en andere onderzoeksinstrumenten de basis van onze concepten. De meetgegevens die we zo uit jullie organisatie halen, gebruiken we onder andere om bewustwording te creëren en om veel gerichter verbetering te brengen. Lees er meer over: waarom meten belangrijk is.

De metingen hebben allemaal de vorm van een enquête. Waarom we voor deze vorm kiezen.

Natuurlijk heeft elk concept een eigen manier om informatie te verzamelen maar voor jullie geldt dit altijd: ze werken snel, zijn lekker simpel in het gebruik maar de kwaliteit laat niets te wensen over. Rapporten zijn compact en eenvoudig te lezen. Want niemand zit te wachten op ellenlange, doodsaaie verhandelingen met onbegrijpelijke taal.

ontplooiing midgeel
trio ontplooiing hoe 01
trio ontplooiing hoe 02
trio ontplooiing hoe 03

Als we de informatie uit jullie organisatie hebben, is het voor ons relatief eenvoudig om het ontplooiingsprogramma aan te passen aan de behoefte die er is. De programma's hebben dan ook een grote mate van flexibiliteit; afhankelijk van de meetresultaten en jullie behoeften, kunnen we verschillende middelen inzetten om onze doelstellingen te bereiken.

Die doelen zijn natuurlijk per concept anders en je leest er meer over op de volgende pagina's. Maar onze ontwikkelprogramma's zijn altijd erg doelgericht. We dragen veel kennis en inzichten over, belangrijk om anders tegen onderwerpen aan te kijken als dat nodig is. Dit vormt vaak ook de basis voor duurzame gedragsverandering. Tenslotte zijn de programma's ook plezierig. Want groei en ontwikkeling hoeven natuurlijk niet saai of vervelend te zijn.

Per concept werken we samen met voor dat product goede partners. Zowel voor de ontwikkeling ervan (en van de meetinstrumenten) als voor de uitvoering in jullie organisatie. Hiervoor zoeken we altijd naar die mensen die onze concepten een stapje hoger brengen. Want goed is niet goed genoeg.

onze concepten midgeel
Scroll naar top

Send this to a friend